Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ja es coneixen els guanyadors del concurs d'Instagram i de la Marató d'AFR per Festa Major

Imatge 1.
Imatge 1
La ripolletenca Engràcia Navinés ha estat la guanyadora del primer concurs d'Instagram de la Festa Major de Ripollet que ha organitzat Acció Fotogràfica Ripollet. El segon lloc ha estat per a Lidia Rodríguez, i el tercer per a Cristina Coca. El quart i cinquè lloc ha estat per a José Antonio Muñoz i per a Meritxell Caler, respectivament.

Aquest certamen anava dirigit a tota persona propietària d'un smartphone que prengués imatges de qualsevol acte de la Festa Major de Ripollet i la pengés a la xarxa social Instagram amb l'etiqueta #festamajoraccio17. Cada usuari podia prendre-hi part amb fins a cinc fotografies diferents que podien haver estat editades amb altres aplicacions.

El concurs d'Instagram era el complement a la Marató Fotogràfica que Acció Fotogràfica Ripollet organitzava per novè any consecutiu amb motiu de la Festa Major. Els premis a aquest concurs, que s'atorgaran el 24 de setembre a les 12 h al Centre Cultural, es poden consultar a la plana web d'Acció Fotogràfica Ripollet.

E.P.