Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als dos cursos del Programa de Formació Inicial del Patronat d'Ocupació

Imatge 1.
Imatge 1
A finals de setembre acaba el període d'inscripció als dos nous cursos del Programa de Formació Inicial (PFI) que organitza l'Ajuntament de Ripollet a través del Patronat Municipal d'Ocupació (PMO) i que han de començar a principis del mes d'octubre. El curs 2017-2018 es tornen a oferir dues especialitats: Auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals, i Auxiliar en imatge personal, perruqueria i estètica.

La formació s'adreça a joves d'entre 16 i 21 anys que no hagin obtingut el graduat de l'ESO ni estiguin treballant en l'actualitat. Els cursos tenen una durada de mil hores i s'estructuren en mòduls de formació general, per a l'adquisició de competències instrumentals bàsiques i mòduls de formació professional, per a l'assoliment de les competències professionals específiques. Aquests últims inclouen pràctiques en empreses i accions de seguiment i orientació de l'alumne.

Les persones interessades a accedir als cursos PFI s'han de dirigir al PMO (carrer de Sant Sebastià, 26) de 8.30 a 14 h i preguntar per Eva o Olalla.

E.P.