Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El barri del Pont Vell es torna a vestir de gala en una nova edició de les Festes de la Tardor

Imatge 1.
Imatge 1
El barri del Pont Vell inaugura el 22 de setembre la trenta-setena edició de les Festes de la Tardor amb una tronada que tindrà lloc a les nou del vespre. Els actes del primer dia hi haurà una exhibició de motos al carrer de la Verge de Montserrat a càrrec de Caballeros de Sión i, a dos quarts de deu de la nit, començarà un concert amb concurs de titius a l'intermedi a l'envelat del carrer de Nostra Senyora dels Àngels.

Dissabte s'inaugurarà la tretzena Fira d'Art i Artesania al carrer de l'Estació, la qual també es podrà visitar diumenge. Durant aquest dia de dissabte es podran realitzar partides d'escacs, un taller de circ, un espectacle de màgia i també es podrà donar sang. Els actes de dissabte finalitzaran amb un recital d'havaneres, un correfoc, castell de focs i el ball de nit amb l'Orquestra Aquarium.

Diumenge, els veïns i veïnes del barri es despertaran amb els trabucaires. De les activitats que es trobaran destaquen la cercavila de cultura popular, una exposició de vehicles antics, una pedalada popular, una botifarrada a l'escola Tiana i una diada castellera que acabarà amb un dinar popular. Ja a la tarda, les Festes de la Tardor clouran amb un bingo i l'actuació de PD Lázaro.

A l'Agenda d'InfoRipollet trobareu tots els actes i les hores en què es faran.

E.P.