Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'alcalde de Ripollet dóna el seu suport als alcaldes citats a declarar per l'1-O

Imatge 1.
Imatge 1
El batlle de Ripollet, Jose María Osuna, va assistir dissabte al Palau de la Generalitat a l'acte de suport als 712 alcaldes que han expressat el seu suport al referèndum i ara citats a declarar per la Fiscalia. La concentració, convocada per l'Associació Catalana de Municipis i l'Associació de Municipis per la Independència va tenir lloc a la plaça de Sant Jaume el passat dissabte.
L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la seva compareixença al pati de l'Ajuntament, va denunciar que "per expressar el seu compromís per decidir el futur dels catalans, els alcaldes i alcaldesses hem estat intimidats" i va afirmar que "el futur del nostre país el construïm entre tots els alcaldes, i que som el 80% de la societat catalana els que reivindiquem el dret a decidir lliurement i democràticament a favor del referèndum".

També van prendre la paraula diversos alcaldes del territori català i seguidament van tenir lloc els parlaments institucionals a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat. El primer a parlar va ser el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, qui va remarcar aquell dia com "una peça clau per l'1 d'octubre, i un referèndum al voltant de la democràcia en defensa de les llibertats fonamentals com la d'expressió i reunió".

M.F.


Fotografies (fonts): Alcaldes.eu i Inforipollet