Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El GER presenta la tercera revista 973 i estrena nou logotip

Imatge 1.
Imatge 1
La sala d'actes del Centre Cultural es va omplir de gom a gom dijous al vespre, 14 de setembre, en la presentació del tercer número de la revista '972' que edita i elabora el Grup d'Estudis Ripolletencs. L'acte va incloure una conferència de la musicòloga Anna Costal sobre la figura de Josep Anselm Clavé, figura a qui està dedicada bona part de la nova revista del GER.

El president de la Societat Coral "El Vallès", Lluís Miró, va ser l'encarregat de dirigir un acte que es va iniciar amb la presentació del nou logotip del GER, obra del dissenyador Panxo Rojas-Puente, de l'estudi ripolletenc L'Ariadna Comunicació. Tot seguit, Anna Costal va explicar el seu article que apareix a la revista, titulat 'Cors de Clavé, una nova cultura popular, laica i republicana'.

Costal, que ja va ser a Ripollet al gener en la presentació dels actes de celebració dels 140 anys de la Societat Coral "El Vallès", va desvetllar el Clavé més revolucionari, la figura que va voler transformar la societat a través de l'associacionisme dels treballadors.

Després de la intervenció de Costal, el president del GER, Ramon Martos, va explicar el contingut de la nova edició de la revista '973', la qual consisteix en els articles 'Josep Anselm Clavé, una mirada des del segle XXI' de Pere Baltà; 'Els cors de Clavé, un espai decisiu de sociabilitat en la història de Catalunya', de Jaume Ayats; i un tercer sobre la història de la Societat Coral "El Vallès" a càrrec del mateix Martos i Josep Teruel.

E.P.