Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El 17 de setembre torna la Jugatecambiental amb un taller de land art

Imatge 1.
Imatge 1
El 17 de setembre torna a arrencar una nova temporada de la Jugatecambiental. A partir de les 11.30 h, el brollador del parc dels Pinetons serà l'escenari d'un taller de land art, una modalitat artística que consisteix a realitzar peces creatives amb material trobat a la natura. Les inscripcions a la Jugatecambiental és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

En el taller s'aprendran conceptes d'aquest tipus d'art tan antic com innovador i es podrà posar en pràctica amb elements que es troben de forma natural als parcs i jardins (fulles, pedres, branques, sorra, etcètera) i d'altres elements més urbans que es poden portar (pinces d'estendre la roba que estiguin velles, cordes o cordills, trossos de materials que ja no utilitzeu, entre altres).

El land art va néixer a principis dels anys 70 en la seva forma moderna, però és un art ancestral pel fet que moltes cultures han utilitzat elements naturals per embellir l'espai on vivien o a si mateixos. L'art de la terra és una manifestació artística en contra de l'artificialitat percebuda, l'estètica de plàstic i comercialització de l'art als Estats Units a finals de 1960.

E.P.