Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Grup d'Estudis Ripolletencs presenta un monogràfic sobre Anselm Clavé

Imatge 1.
Imatge 1
El pròxim dijous 14, el Grup d'Estudis Ripolletencs (GER) presentarà el segon número de la revista 973, que en aquesta ocasió és un monogràfic sobre Anselm Clavé. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural a les 19 h.
El mateix Grup d'Estudis Ripolletencs també ha fet l'exposició 'Una llarga història de 140 anys de la Societat Coral "El Vallès" de Ripollet', que es pot visitar fins al 26 de setembre al Centre Cultural. La mostra, que combina imatges fotogràfiques, objectes i documents oficials de l'entitat, ha estat elaborada per Ramon Martos i Josep Teruel, membres del GER.

D'altra banda, dins el mateix programa d'activitats de l'Any Clavé, el divendres 15 es realitzarà el concert en petit format que s'havia de fer al juliol, però que va quedar posposat. Finalment, el concert tindrà lloc a la seu de la Societat Coral "El Vallès" a les 20.30 h i anirà a càrrec de Jordi Romero & Friends. Es tracta d'un acte gratuït emmarcat dins la celebració del 140è aniversari de la Societat Coral "El Vallès" i de l'Any Clavé.

M.F.