Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els castellers de Berga i Sabadell celebren una jornada castellera sense por #FMRipollet17

Imatge 1.
Imatge 1
Sota el lema "No tinc por", arrencava ahir a la tarda, 26 d'agost, la manifestació a Barcelona contra el terrorisme. A la mateixa hora tenia lloc la tarda de castells a Ripollet. Per això mateix, els castellers de Sabadell i de Berga van començar alçant dos pilars de dol, per expressar des d'aquí també el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils de fa una setmana, així com la seva solidaritat amb les víctimes i famílies. El regidor de Patrimoni i Memòria Històrica de Ripollet, David Fontanals, va obrir l'acte amb un petit parlament i va voler recordar "l'exemple d'implicació ciutadana i dels treballadors dels serveis públics", després dels atemptats.

Un cop descarregats els dos pilars de dol, la tarda va seguir amb les actuacions de les colles castelleres. Van començar els Saballuts descarregant un 3 de 8 amb molta seguretat. Al llarg de la seva actuació també van alçar un 2 de 7 i un 4 de 8. Per la seva banda, els castellers de Berga van aixecar un 3 de 6 i un 2 de 6. Van completar la seva actuació amb un 3 de 6 amb agulla, el qual van carregar i descarregar amb comoditat.

Per finalitzar, les dues colles castelleres van descarregar 1 pilar de 5 de manera simultània, posant punt final a una tarda festiva i animada.

M.F.