Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un pregó que reivindica Ripollet com a ciutat d'acollida #FMRipollet17

Imatge 1.
Imatge 1
Un pregó que convida a reflexionar. Així és com havien descrit el pregó d'aquest any i així ha estat. Els periodistes ripolletencs, Nicolás Valle i Carme Colomina, han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major de Ripollet, transmetent un missatge positiu que volia fer incís en la unió entre les persones. No només ara per la Festa Major, sinó també en el nostre dia a dia.
Ha estat un discurs en què tant el corresponsal de TV3, Nicolás Valle, com la periodista del Diari Ara, Carme Colomina, han recordat la seva infantesa i joventut a Ripollet, les festes majors viscudes i també els canvis pels quals ha passat el municipi. Fent una revisió del passat, han comentat els seus inicis dins el món periodístic, que van tenir lloc aquí a Ripollet.

També han fet especial menció a la vila de Ripollet com a ciutat d'acollida i han recordat el seu passat familiar, com a immigrants que també van arribar al municipi anys enrere. "Acollir remou la nostra rutina, ens fa més cosmopolites i intel·ligents; només cal mirar Ripollet; podríem viure en molts llocs, però preferim Ripollet perquè ens agrada com és per la suma d'identitats individuals i també col·lectives", han afirmat els pregoners.

A continuació, l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, ha volgut tenir unes paraules d'agraïment per a la Comissió de Festa Major, així com a totes les entitats i persones que han fet possible que tothom pugui gaudir de la Festa. "Si hi ha quatre dies a l'any on es respira vida a Ripollet aquests són, sens dubte, els dies de la Festa Major", amb aquestes paraules l'alcalde ha animat a tothom a prendre-hi part i a gaudir-ne. El pregó, que havia començat amb uns versos de Lorca recitats per Jordi Rodríguez, d'Amics del Teatre, ha posat punt final amb focs artificials.

M.F.