Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El patrimoni local, regat amb bon vi i menjar, tallers i actuacions #FMRipollet17

Imatge 1.
Imatge 1
L'aposta per la recuperació del passat històric, agrícola i humà de la ciutat des d'un vessant lúdic i familiar es diu a Ripollet el Mercat de la Vinya. Amb una subcomissió pròpia, aquest espai, que enguany estrena escenari a la plaça d'en Clos, s'ubica també a part del carrer dels Afores i del Berguedà. Començarà divendres, a partir de les 17.30 h i fins a les 24 h. Dissabte i diumenge restarà obert d'11 a 24 hores. A banda de les parades de productes artesans i de restauració, també comptarà amb tallers, espai de jocs i actuacions. Tot perquè grans i petits gaudeixin i trobin pistes que els portin a (re)descobrir el Ripollet de fa no tants anys.
Activitats i actuacions
Dissabte, 26 d'agost, tant al matí com a la tarda l'escola Anselm Clavé es convertirà en la Casa de la Vinya, on es podrà veure una mostra de carruatges reals, alguns d'ells molt interessants.

El Gremi d'Hostaleria de la comarca col·labora enguany amb una mostra gastronòmica i de vins i caves, que es podran degustar dissabte i diumenge al Mercat de la Vinya. També hi haurà tallers i espai de jocs i actuacions.

I dissabte, a les 23.30 h tens l'oportunitat de cantar la teva cançó preferida acompanyat per una banda de músics i un cantant professional de suport, amb el Karaoke Toca-me-la. Un karaoke en directe, amb un repertori de més de 150 cançons.

El programa de diumenge, a més de les activitats del Mercat de la Vinya i la Casa de la Vinya, comptarà amb activitats familiars, a les 12 h, a la plaça d'en Clos, amb conta-contes, jocs de cucanya i l'actuació de Xarop de Canya. Tancarà el programa del Mercat de la Vinya el concert acústic d'Àngel Marçal i Dani Campos, a les 23.30 ha la plaça d'en Clos.