Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acord per vetllar contra la violència lgtbifòbica a la Festa Major #FMRipollet17

Imatge 1.
Imatge 1
L'Ajuntament de Ripollet vol una Festa Major sense violència lgtbifòbica. Per aquesta raó, ha buscat el suport i complicitat de l'Observatori contra l'Homofòbia, que hi serà present amb un punt d'informació cada nit a la zona dels concerts. A més, comptarà amb el suport dels mediadors del Servei de Mediació municipal, que també voltaran les diverses activitats de la Festa Major, vetllant perquè no hi hagi casos de violència lgtbifòbica.

L'Observatori contra l'Homofòbia estarà present a la zona de concerts cada nit, de divendres a dilluns, amb un punt d'informació i atenció contra la lgtbifòbia. Els horaris seran: divendres de 22 a 00 hores, diumenge de 23 a 1 am i dilluns de 22 a 2 am. Aquesta col·laboració durant la Festa Major és una de les primeres actuacions del renovat conveni entre el consistori i l'Observatori.

El nou acord preveu treballar les polítiques LGTBI de forma coordinada entre Ajuntament i Observatori. I inclou aquesta presència de l'entitat a la Festa Major. Dimarts 22 d'agost, es va dur a terme la signatura d'aquesta renovació de l'acord, per part de l'alcalde de Ripollet, José M. Osuna, i el president de l'Observatori contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, amb la presència del regidor de Polítiques LGTBI, Fran Sánchez.

J.S.