Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ripollet ret homenatge a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils

Imatge 1.
Imatge 1
Una munió de ripolletencs es van concentrar divendres passat al migdia davant de l'Ajuntament per expressar el seu rebuig als atemptats de Barcelona i Cambrils i, al seu torn, mostrar el seu suport amb les víctimes. Molts veïns de la vila, treballadors públics i regidors del consistori es van congregar al migdia en un emotiu minut de silenci, convocat pel consistori ripolletenc, per mostrar el rebuig al terrorisme i transmetre el seu condol a les víctimes i els seus familiars.
Abans del minut de silenci, l'alcalde José M. Osuna va expressar unes paraules als presents mostrant "el total rebuig als lamentables atemptats terroristes de Barcelona i Cambrils". "Amb aquest esperit d'unitat de tot el poble de Ripollet, ens congreguem per mostrar la nostra fermesa i rebuig als atemptats; també transmetre el nostre suport, la nostra estima i la nostra solidaritat a totes les víctimes, a les seves famílies i amistats. Els volem transmetre que el poble de Ripollet, que és i serà una vila d'acollida, és amb tots ells", va indicar l'alcalde de Ripollet.

José M. Osuna va voler agrair "la tasca duta a terme pels Mossos d'Esquadra i els serveis de seguretat, així com dels serveis sanitaris i d'emergència, que estan fent una feina impecable". L'alcalde va tenir unes paraules de reconeixement per la solidaritat de la ciutadania que, per iniciativa pròpia, va anar a donar sang o a donar aliments i aigua als afectats pels atemptats. Osuna va acabar la intervenció assegurant que "amb aquest esperit d'unitat i de solidaritat continuarem endavant com a societat, seguirem dempeus i, malgrat tot, seguirem amb alegria; seguirem sent un poble obert, acollidor, solidari i compromès amb la llibertat i amb la pau".

J.S.