Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acció Fotogràfica Ripollet convoca la 9a Marató Fotogràfica de Festa Major

Imatge 1.
Imatge 1
Acció Fotogràfica Ripollet ja ha convocat la novena edició de la Marató Fotogràfica de Festa Major. Del 25 al 28 d'agost, els participants podran enviar les seves propostes (màxim tres imatges) sobre els actes populars de la Festa Major 2017 o sobre racons i indrets del municipi. La data final per al lliurament d'obres serà l'11 de setembre.

Les inscripcions, gratuïtes, s'hauran de realitzar a la web d'Acció Fotogràfica Ripollet. Hi haurà dues categories: adults i infantils (fins a 12 anys). En la primera categoria hi haurà medalles i diplomes per als tres primers classificats tant de les imatges de la Festa Major com d'indrets del municipi, més set premis més amb trofeu i diploma. En el cas de la categoria infantil, els cinc primers de cada modalitat rebran trofeu i diploma.

El veredicte del jurat, que estarà format per tres persones reconegudes per la Federació Catalana de Fotografia, tindrà lloc el 16 de setembre, a les 10 h, al Centre Cultural. I el lliurament de premis se celebrarà al mateix escenari però a les 12 del migdia del 24 de setembre. Amb les imatges guanyadores, Acció Fotogràfica Ripollet organitzarà una exposició.

E.P.