Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El cor de cambra rus Ozarenie actua al Teatre Auditori en el marc del Simposi Mundial Coral

Imatge 1.
Imatge 1
El Teatre Auditori del Mercat Vell acollirà el 23 de juliol l'actuació de la coral russa Chamber Choir Ozarenie en el marc de l'onzena edició del Simposi Mundial Coralque, per primer cop, se celebra a Catalunya, concretament a Barcelona, i que reunirà unes 2.000 persones vingudes dels cinc continents. Es tracta del festival més important del món de cant coral.

La formació femenina Ozarenie (que vol dir Inspiració en rus) és un reconegut conjunt de música moscovita centrat tant en la música espiritual russa com en la música tradicional del seu país i en la música europea dels segles XIX-XXI. El cor està dirigit per Olga Burova i és notable pel seu so únic a causa d'una profunda comprensió i bona col·laboració de les membres del cor, així com les riques habilitats vocals de les solistes.

Sota el lema 'Els colors de la pau', el Simposi comptarà amb l'actuació dels 24 millors cors del món a diferents municipis catalans del 22 al 29 de juliol. Nou d'aquests concerts seran al Vallès Occidental, als municipis de Sant Cugat, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Terrassa, Barberà del Vallès, Viladecavalls, Matadepera i Castellar del Vallès, a més de Ripollet.

E.P.