Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un grup de sardanistes crida a una trobada per xerrar sobre el futur d'aquesta dansa a Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Un grup de sardanistes de Ripollet han realitzat una crida als socis de Ripollet Sardanista i als aficionats a la sardana a una trobada el 20 de juliol, a les 18 h, al Centre Cultural per xerrar sobre el futur de la dansa tradicional catalana a Ripollet.

Des de fa uns mesos Ripollet Sardanista ha deixat de fer gran part de les seves activitats però, malgrat aquesta situació, un grup de sardanistes ha continuat realitzant part de les activitats. Durant aquest 2017 ha col·laborat amb altres entitats locals, ha participat en el Corpus i han seguit realitzant el curset de sardanes tots els dijous al vespre al Centre Cultural.

Tot i la situació que pot estar patint l'entitat, el cert és que ara mateix existeix un grup de persones compromeses amb la sardana que vol que aquesta tradició popular no es perdi a Ripollet. És per això que asseguren que continuaran passi el que passi, independent del futur de Ripollet Sardanista. Les sardanes, apunten, tant pel seu ball com per la seva música, sempre tindran un grup de gent disposada a continuar-les, promocionar-les i, sobretot, ballar-les.

E.P.