Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

EMPRO ofereix un curs gratuït sobre creativitat per a emprenedors

Imatge 1.
Imatge 1
El servei empresarial EMPRO, que porten a terme els ajuntaments de Ripollet, Cerdanyola i Montcada en conveni amb la Diputació de Barcelona, ofereix el curs 'Creativitat per emprendre'. Es tracta d'un curs on els emprenedors aprendran a despertar la seva creativitat interior, a identificar eines per aplicar la creativitat a la seva idea de negoci, a l'empresa o als casos personals. Tindrà lloc els dies 18 i 25 de juliol al matí, a Cerdanyola.
Els participants també aprendran a conduir sessions grupals de creativitat, claus per concretar la creativitat en plans d'acció, resoldre problemes amb creativitat i a gestionar equips creatius. El curs va dirigit a persones emprenedores que estiguin valorant la possibilitat d'emprendre, que tinguin la seva idea d'empresa, el seu equip per emprendre, el pla de negoci avançat o que ja hagin començat l'activitat i necessitin reenfocar-la.

El curs tindrà lloc els dies 18 i 25 de juliol, de 10 a 13 h, al Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica (Masia Can Serraparera) de Cerdanyola del Vallès (Av. Roma, 65).

Per a més informació i inscripcions, cal dirigir-se al Servei d'Emprenedoria del Patronat Municipal d'Ocupació, trucant al telèfon 935 807 642 o enviant un correu electrònic a empro@ripolletocupacio.cat.

R.H.