Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Arriba una nova edició del Certamen de Curts de Ripollet

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte al vespre, arriba una nova edició del Certamen de Curts de Ripollet. A partir de les 22 hores, al pati del Casal de Joves, es podrà gaudir del visionat de totes les obres finalistes en els dos concursos d'enguany. Tot seguit, es farà públic el veredicte del jurat i tindrà lloc l'entrega de premis.
L'edició d'aquest any del Certamen de Curts de Ripollet compta amb dos concursos. Per una banda, hi ha el Concurs Made in Ripo, és a dir les cintes gravades a la vila. En aquest cas, ja s'ha tancat el termini de participació i s'han presentat sis propostes que competiran en el concurs. A més, durant el certamen, es podrà gaudir d'una cinta més realitzada pels joves del Kftí, que es projectarà fora de concurs. Els participants són majoritàriament joves menors de 30 anys. Durant la nit d'aquest dissabte, 8 de juliol, es projectaran tots aquests curtmetratges. L'obra guanyadora s'endurà un premi de 300 euros.

El Certamen es completa amb el Concurs de Curts Express, que se celebrarà el mateix 8 de juliol. Els participants s'han de presentar aquest dissabte a les 9.30 hores al Centre Cultural. Allà, se'ls indicaran tres ítems: una temàtica, una frase i un objecte. Els concursants tindran de temps fins a les 19 hores per gravar un curtmetratge que segueixi aquests tres elements. Enguany hi haurà tres premis en aquesta categoria, de 300, 200 i 100 euros respectivament.

J.S.