Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 30 de juny del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info explicant el que va passar en el Ple Ordinari de juny celebrat ahir, i tot seguit hem conversat amb Josep Gabarra, portaveu municipal de Ciutadans, i amb Susana Carrasco, la nova coordinaroda del partit taronja a Ripollet. Tots dos ens han explicat els darrers canvis que hi ha hagut dins la formació local i també dels que podrien arribar.

Més tard hem conversat amb l'exalcalde Juan Parralejo perquè dijous vinent, 6 de juliol, ell juntament amb Rosa Martín i Mar Viera renunciaran a les seves actes com a regidor i regidores.

La segona hora de l'Info l'hem dedicat a parlar del Grup d'Estudis Ripolletencs amb Ramon Martos i Cristóbal Cabrera perquè l'entitat ha organitzat per a aquest vespre una xerrada al Centre Cultural sobre l'auge de l'extrema dreta a Europa.

També hem conegut com la Societat Coral "El Vallès" està preparant la trobada de corals d'aquest diumenge, 2 de juliol, en la qual és previst que participin una vintena d'entitats d'arreu de Catalunya que actuaran a diversos carrers del municipi. Ho hem parlat amb Lluís Miró.

Finalment, acabarem parlant amb Juan López i Mari Carmen Muñoz, d'Epidemic, perquè ens donin més detalls del vuitè aniversari d'Epidemic que l'entitat organitzarà demà dissabte, a partir de les onze del matí, al pati del Centre Cultural.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Fran Sánchez, regidor de Polítiques LGTBI; Josep Gabarra i Susana Carrasco, de Ciutadans; Juan Parralejo, exalcalde i regidor del PSC; Ramon Martos i Cristóbal Cabrera, del Grup d'Estudis Ripolletencs; i Lluís Miró, president de la Societat Coral "El Vallès".