Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 23 de juny del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant amb Míriam López, directora del Gimnàs Bunkay, perquè la seva entitat Bunkay Danza celebrarà dissabte de la setmana vinent, 1 de juliol el seu final de curs amb un espectacle al Teatre Auditori del Mercat Vell sota el títol #nomeetiquetes.

Més tard hem conversat amb Ángel Esteve i Rafael López, de les Nits de Música de l'Associació d'Espectadors que dijous vinent tancarà la seva 17a temporada d'audicions musicals gratuïtes i obertes a tothom amb la 5a vetllada d'estiu, a ritme de jazz.

Hem acabat la primera hora de l'Info amb Alicia Gili, escriptora i historiadora, que molts conèixen per ser la conductora de les sessions del club de lectura de la Biblioteca.

La segona hora de l'Info l'hem dedicat a parlar de la revetlla de Sant Joan a Ripollet. I hem començat parlant amb José Senés i Eric Fenellosa, membres de Protecció Civil de Ripollet, que col·laboraran amb la Policia Local per aconseguir una revetlla segura.

També hem conegut com están preparant les seves revetlles entitats com l'Aresta, l'AV de Maragall i el Centro Aragonés.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit, aquest divendres a partir de les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: Míriam López, del Gimnàs Bunkay; Ángel Esteve i Lluís López, de les Nits de Música; Alícia Gili, escriptora i historiadora; Eric Fenellosa i José Senes, de Protecció Civil; José María Mur, Ángel Esteve i Marcos Gayán, del Centro Aragonés.