Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els veïns i veïnes de Sant Andreu volen més places d'aparcament al costat del cementiri

Imatge 1.
Imatge 1
L'Associació de Veïns de Sant Andreu estan recollint signatures per demanar a l'Ajuntament més places d'aparcament a prop del cementiri. Les places estarien destinades a les persones que venen a un enterrament i, quan no n'hi hagi, per als residents a la zona.

L'entitat veïnal, que ja s'ha reunit amb l'Ajuntament, assegura que és difícil trobar aparcament al costat del cementiri, fet que s'agreuja els dimecres amb la celebració del mercadal i els altres esdeveniments que tenen lloc a la rambla de Sant Jordi com el Corpus, Sant Jordi o la Cavalcada de Reis.

L'Associació de Veïns proposen crear llocs d'aparcament al carrer de Tamarit, al costat del parc de Norbert Fusté. L'entitat assegura que aquesta acció significaria traslladar quatre moreres que es podrien col·locar, a proposta de l'entitat, en els forats de la pista de ciment del parc.

Finalment, els veïns i veïnes assenyalen que el lloc on es crearien les places d'aparcament no és ni de jocs ni de passeig, es respectarien els pins de la zona i es tracta d'un lloc on antigament ja s'hi havia estacionat. A més, asseguren que el cost no seria gaire elevat.

E.P.