Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pare de Pedro Álvarez agraeix a Ripollet el gra de sorra posat en la lluïta pel seu fill

Imatge 1.
Imatge 1
Juanjo Álvarez, pare del jove assassinat l'any 1992 a l'Hospitalet de Llobregat, va visitar Ripollet e passat divendres, 16 de juny, per assistir a la inauguració de l'exposició 24 anys de lluita per Pedro Álvarez, instal·lada al vestíbul del Centre Cultural. La mostra es podrà visitar fins al 27 de juny i és un recull de premsa i altres materials sobre la lluita que la família i amics de Pedro Álvarez porten des de fa 24 anys per aconseguir que es condemni a la persona que el va assassinar i que presumptament va ser un policia. Moments abans de visionar el documental sobre el cas, titulat La ciudad desnuda, Juanjo Álvarez, acompanyat pel regidor de Solidaritat i Inclusió, Fran Sánchez, va dirigir al públic assistent unes paraules per agrair el gra de sorra posat per Ripollet en la seva lluita.
Álvarez també va insistir que el cas del seu fill no és aïllat i que cal lluitar contra la impunitat que molts membres dels cossos de seguretat han tingut al llarg dels anys, com passa amb el cas el seu fill.

El pròxim 15 de desembre farà 25 anys de l'assassinat de Pedro Álvarez i és per això que la lluita s'ha centrat en demanar reobrir el cas per tal que no prescrigui el delicte.

A Ripollet, el Ple de desembre va aprovar una moció per reobrir la investigació, així com per donar difusió i suport als actes en solidaritat amb la família del jove mort. Aquestes campanyes posen en valor la gran feina que fa la família i la Plataforma Pedro Álvarez per la seva dignitat, justícia i memòria. Diversos ajuntaments s'han volgut sumar a aquesta demanda i evitar que l'any 2020 prescrigui el crim.

R.H.