Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions als tallers d'estiu gratuïts de Ripollet Ràdio

Imatge 1.
Imatge 1
Ripollet Ràdio torna a organitzar, per sisè any consecutiu, els tallers de ràdio d'estiu. En aquests cursets, de caràcter gratuït, es donen nocions sobre el funcionament del mitjà radiofònic, locució, producció de programes de ràdio i específiques sobre informació esportiva. Consistirà en un total de quatre sessions teòric-pràctiques, que s'ha previst fer els dissabtes de juliol al matí. Segons la demanda es crearan grups de nivell inicial, avançat i d'entitats. Com és habitual, comptaran amb la participació de col·laboradors i entitats de la ràdio que explicaran la seva experiència.

Els tallers estan pensats perquè les persones i associacions interessades puguin introduir-se en el món de la ràdio i, si es dóna el cas, ajudar-les a preparar un projecte de programa. Com a novetat, també es donarà formació sobre tècniques de com parlar en públic, que els servirà de cara a la presentació dels seus actes.

La inscripció s'ha de realitzar a través del formulari de contacte de la web de l'emissora municipal, deixant les dades personals i motivacions per fer la formació. La preinscripció també es pot fer presencialment als estudis de l'emissora, situada a la rambla de Sant Jordi, 6, 1r.

Incorporació de nous programes
Actualment, l'emissora municipal compta amb un total de 40 programes, entre setmanals, quinzenals i mensuals, realitzats per prop d'un centenar de voluntaris i una desena d'entitats. Aquests espais es realitzen principalment durant la franja de vespre i nit i dimecres i divendres al matí. Amb aquesta convocatòria de cursos es vol donar entrada a nous col·laboradors i entitats i cobrir les vacants que puguin sortir i també continuar potenciant la informació esportiva i la franja dels matins.

E.P.