Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Espais amb encant de Ripollet tornen a exhibir-se aquest pròxim diumenge

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest diumenge, 18 de juny, Ripollet celebrarà una nova edició dels Espais amb Encant. La Regidoria de Patrimoni i Memòria Història, en col·laboració amb entitats, veïnat, floristeries i artistes locals, organitzarà un esdeveniment que té per objectiu dinamitzar el centre històric del municipi i mostrar al públic el seu encant patrimonial (consulteu programa).

Així, s'obriran espais ja consolidats, com el jardí romàntic de la Casa Padró, la Baixada dels Corbs i del carrer General Prim i la xemeneia de Can Calvet. També es podran admirar les ja tradicionals enramades a la plaça del Teatre Auditori del Mercat Vell, a càrrec de l'entitat Cultura i Tradició. Tornarà a obrir-se el jardí de Cal Queixalista, al qual es va poder accedir per primera vegada l'any passat i on l'entitat Cosir i Xerrar farà un taller de tapís.

L'ornamentació floral anirà a càrrec de la Floristeria Morral, la qual posarà color i flors a la plaça Clos. I al mateix escenari, la Societat Coral "El Vallès" obrirà les portes de la seva seu i oferirà diverses activitats. També obrirà les seves portes la capella de Can Buxó i comptarà amb participació de dues artistes locals: Dolors Glanadell i Roser Saló. I al carrer del Doctor Figarola es podrà contemplar l'exhibició de carruatges en miniatura del ripolletenc Pere Navinès.

D'altra banda, a l'antiga capella de l'escola FEDAC Ripollet, amb els únics vitralls coneguts existents a Ripollet, es podrà contemplar l'exposició Mirant el món amb els ulls de Clavé, la qual forma part del programa d'activitats de l'Any Clavé. També es podrà visitar l'església de Sant Esteve, on es podrà contemplar el claustre, la portalada, l'absis o el baptisteri, i l'antic campanar, que acull l'esbós d'un quadre del pintor local Andreu Solà.

Des de l'Ajuntament de Ripollet s'anima els visitants dels Espais amb Encant a compartir les seves imatges a les xarxes socials amb l'etiqueta #Ripolletencant17.

E.P.