Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Can Mas serà dissabte, 17 de juny, el primer protagonista de Barris al cor

Imatge 1.
Imatge 1
El parc del Primer de Maig, a Can Mas, acollirà el dissabte 17 de juny la primera trobada del programa Barris al cor que ha engegat l'Ajuntament de Ripollet amb la intenció de potenciar la participació i la implicació de la comunitat. L'acte, que començarà a les 11 h, comptarà amb un espai lúdic amb bicicletes i futbol a càrrec de l'entitat ripolletenca Patins Solidaris.

El programa Barris al cor pretén millorar les condicions de vida als barris mitjançant el treball conjunt entre els veïns i veïnes, entitats i administració. Així, els residents als barris treballaran conjuntament amb els tècnics municipals propostes d'àmbits diversos que tenen una incidència en el seu territori, tant propostes de caràcter social com altres de tipus més urbanístic, de manteniment o de mobilitat.

El programa ha estat impulsat per la regidoria de Participació també amb la idea de realitzar inversions i actuacions comunitàries. En aquest sentit, parlar d'inversions i actuacions als barris és assumir que s'inverteix i s'actua sobre i en les persones, que ells són els interlocutors i també els destinataris finals dels projectes.

Els àmbits d'actuació d'aquest programa de barris són, prioritàriament, les àrees d'Educació, Cultura, Joventut, Esports i Serveis Socials, així com Mobilitat i Parcs i Jardins. Cal destacar la creació d'un equip tècnic de totes aquestes àrees per desenvolupar el programa.

E.P.