Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Unió de Comerciants escull la rambla dels Pinetons per a la Gran Festa del Comerç al Carrer

Imatge 1.
Imatge 1
La Unió de Comerciants de Ripollet (UCR) torna a sortir al carrer aprofitant el bon temps. Aquest diumenge, 11 de juny, organitza una nova edició de la Gran Festa del Comerç al Carrer, que es durà a terme de 10 a 15 hores, a la rambla dels Pinetons.
En aquesta ocasió, la UCR ha escollit la Rambla Pinetons com a escenari per a aquesta gran fira comercial, on més d'una trentena d'establiments de Ripollet sortiran al carrer. Els veïns i veïnes podran gaudir de promocions, descomptes i novetats tant en productes com en serveis que es poden trobar a la vila. En aquesta ocasió, la UCR compta amb la col·laboració del Gremi d'Instal·ladors i Pimes del metall i l'entitat La Careta Teatre.

L'àmplia oferta de productes d'alimentació, calçat, moda i un llarg etcètera anirà acompanyada amb un gran programa d'activitats gratuïtes i obertes a tothom. Hi haurà xerrades sobre assessoria d'imatge, sobre l'apropament entre infants i gossos, la Biblioteca col·laborarà amb l'activitat Storytime (hora del conte en anglès), es realitzarà una gimcana infantil, un circuit d'activitats per a gossos...

J.S.