Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Crida a donar bicicletes per a infants al servei de préstec R-Bici, que torna a estar en marxa

Imatge 1.
Imatge 1
Ha tornat a arrencar el servei de préstec de bicicletes R-Bici. Fins al 30 de setembre es podran llogar gratuïtament bicicletes reciclades al mòdul instal·lat al parc del Riu Ripoll. Els horaris són els dijous de 8 a 12 h i de 18 a 21 hores i de divendres a diumenge de 8.30 a 12 i de 18 a 21 hores.

Les persones encarregades del servei, a més de realitzar les tasques administratives derivades del préstec, realitzen el manteniment i reparació de les bicicletes i també donen servei a les persones que s'apropin i necessiten un consell referent a la seva bicicleta de mans d'un mecànic especialista.

Totes les bicicletes han estat cedides per persones de Ripollet. Actualment, però, hi ha una mancança de bicicletes petites per a infants. Per aquest motiu, l'Ajuntament fa una crida a la població per tal que, si disposen d'aquests tipus de bicicletes sense ús, les cedeixin a l'R-Bici per posar-les a punt i prestar-les als més petits.

Ripollet disposa d'una xarxa de vies per a bicicletes d'uns 10 quilòmetres. Una part d'aquesta via transcorre paral·lela al marge del riu Ripoll i connecta els municipis de Barberà del Vallès amb el de Montcada i Reixac.

Tot i que aquesta xarxa és utilitzada majoritàriament com a via de comunicació amb els centres de treball, també és molt utilitzada per a l'oci i l'esport de la ciutadania durant els cap de setmana. És en aquesta via i durant aquests dies quan l'Ajuntament de Ripollet fa anys que fa instaurar un servei de lloguer de bicicletes que va tenir gran èxit d'afluència per part de la població.

E.P.