Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alumnes de l'INS Palau Ausit guanyen l'ElectroCat, una competició de prototips de vehicles elèctrics

Imatge 1.
Imatge 1
El grup d'alumnes de l'institut Palau Ausit s'imposa en la 4a edició de l'ElectroCat, la competició que enfronta diversos prototips de vehicles elèctrics i que té l'objectiu de promocionar i impulsar aquesta indústria automobilística. Els joves ripolletencs, alumnes del Cicle de Formació de Grau Superior d'Automoció, van superar als altres set equips que hi prenien part. El jurat va valorar positivament l'eficient treball en equip dels joves del Palau Ausit, així com el disseny del seu vehicle, que va demostrar agilitat en la prova d'eslàlom i bona coordinació tècnica. A més a més, van elogiar el pilotatge de Lorena, la jove pilot del vehicle, que va completar el recorregut de 20 voltes en només 38 minuts. L'INS Palau Ausit ja havia guanyat la primera edició de l'ElectroCat, celebrada l'any 2014.
La 4a edició de l'ElectroCat es va disputar dissabte passat, 3 de juny, a Sant Perpètua de Mogoda. Per primera vegada, el circuit era urbà, en el Recinte Firal de la vila. Després de l'INS Palau Ausit, en segon lloc va quedar l'Escola Tècnica de Girona i el tercer lloc del podi va ser per al Centro de Estudios Roca.

Els set equips competidors havien dissenyat i fabricat un vehicle elèctric de quatre rodes. Amb aquests prototips, els equips van realitzar proves d'eslàlom, de frenada, de radi de gir i de circulació, tant en asfalt com sobre terra. El jurat va valorar en la seva puntuació tots els aspectes; des del pilotatge, el disseny, les prestacions i l'originalitat dels prototips fins a la tasca feta pels joves estudiants.

Fotos: movilidadelectrica.com.

J.S.