Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La jornada esportiva escolar reuneix més de 300 alumnes de primària

Imatge 1.
Imatge 1
Més de 300 alumnes de primària van participar el passat 24 de maig en una jornada esportiva escolar, que va aplegar infants de 7 escoles i d'un institut de Ripollet. La jornada, organitzada per l'Ajuntament de Ripollet amb la col·laboració dels mestres d'Educació Física de les escoles, va reunir durant el matí un total de 303 alumnes de primària de les escoles Gassó (27), Tiana (29), Tatché (74), Ginesta (52), Clavé (49), Escursell (46) i San Juan de la Cruz (26) al poliesportiu del Patronat d'Esports (PAME). La trobada va comptar amb la col·laboració de l'Institut Palau Ausit, del qual hi van prendre part 24 alumnes de secundària.
Durant el matí es van organitzar fins a 11 proves esportives, però també hi va haver altres activitats. Per exemple, es va organitzar un Espai Saludable, on alumnes del Cicle de Formació de Grau Mitjà d'Atenció a la dependència de l'INS Lluís Companys van assessorar els infants sobre alimentació i esport.

Aquesta jornada esportiva escolar té la intenció de treballar l'esport, però des d'un vessant no competitiu, potenciant la seva perspectiva de col·laboració. Els infants participants passaven per les diferents pistes del poliesportiu, on el professorat d'Educació Física (amb suport de l'alumnat d'ESO) els proposava practicar diverses activitats esportives, amb aquest component de cooperació.

J.S.