Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Agenda del cap de setmana, 28 al 30 de setembre


Divendres 28
Encistellada solidària per l’esclerosi múltiple. De 5 a 2/4 de 9 a les pistes de l’Escola Sant Gabriel. Preu de la inscripció 3 euros. Els fons es destinaran a la Fundació Esclerosi Múltiple.
El Teatre Auditori ofereix a la nit un concert pedagògic amb l’Orquestra Simfònica de Vic. L’espectacle, que forma part de la programació de l’Associació d’Espectadors, consistirà en la interpretació la simfonia nº5 de Schubert, amb comentaris del director Jordi Mora. El cost de l’entrada és de 12 euros.

Dissabte 29
El Patronat de Cultura i Joventut de l’Ajuntament de Ripollet organitza una visita matinal a l’exposició “Fortuny” del Museu d’Art de Catalunya. Per a poder assistir a aquestes sortides cal haver reservat plaça al Centre Cultural.

Diumenge 30
Teatre amb la Hermandad Ntra Sra del Rocio de Sabadell. Interpretarà “Cosas de papá y mamá”, a les 7 de la tarda al Teatre Auditori. El preu de l’entrada és 5 euros.

Inscripcions al taller d’astronomia
Fins finals de mes us podeu inscriure al taller d’astronomia de la Biblioteca de Ripollet, que es durà a terme el proper 4 de desembre. Consistirà en una introducció i una sessió pràctica d’observació amb telescopi.

Exposicions
Continuen obertes les dues mostres fotogràfiques amb les de les obres participants als concursos de fotografia Vila de Ripollet i Santiago Piñol. Es podran visitar fins a finals de mes a Centre Cultural.
I aquesta és la darrera setmana de les pintures d’Eva Serrano al local Via fora! i també de les pintures naif de Susana Ara, titulades “El tercer ojo”, a la Biblioteca.