Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 2 de juny del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem començat l'Info parlant amb José María Osuna, alcalde de Ripollet, perquè ens expliqués els detalls del Pla d'Acció Municipal, el document que assenyala les actuacions de l'equip de govern per als pròxims dos anys de legislatura.

Més tard hem conversat amb Núria Soto, de la Casa Natura, perquè aquesta tarda als seus jardins se celebrarà una festa per conscienciar sobre el turisme sostenible, amb motiu del Dia del Medi Ambient.

Hem acabat la primera hora de l'Info amb Lluís Miró, president de la Societat Coral "El Vallès", entitat que aquest cap de setmana celebrarà una jornada de portes amb motiu del Dia de l'Associacionisme Cultural.

A la segona hora de l'Info hem sentit a Carles Viñas i Natxo Parra, autors del llibre Sankt Pauli, un altre futbol és possible i que es va presentar ahir dijous al Local en un acte organitzat per Decidim.

Més endavant també hem escoltat Rosa Toran, vicepresidenta de l'entitat Amical Mauthausen, que dilluns va ser a Ripollet per assistir a l'acte d'homenatge als cinc ripolletencs morts en camps d'extermini nazis.

Finalment, hem parlat amb Montse Roque, presidenta de l'AMPA de la Ginesta, escola que demà dissabte celebra una activitat per recaptar diners per a la Festa del Sol, que es tornarà a celebrar temps després de la seva última edició.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit aquest divendres a les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.

Fotos: José María Osuna, alcalde de Ripollet; Lluís Miró, president de la Societat Coral "El Vallès"; i Rosa Toran, vicepresidenta de l'Amical de Mauthausen.