Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya de les CAV a favor de la municipalització de serveis

Imatge 1.
Imatge 1
Les Candidatures Alternatives del Vallès (CAV) han iniciat una campanya a les xarxes socials a favor de la municipalització dels serveis sota el lema No es poden posar portes al camp. La coalició municipalista també ha creat l'etiqueta #MonteroVsServeisPublics per "aturar els peus al ministre Montoro", segons es llegeix en un comunicat de les CAV.

La coalició afegeix que el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, és "qui ha introduït als Pressupostos de l'Estat del 2017 algunes clàusules per evitar que els ajuntaments puguin subrogar la plantilla de les empreses concessionàries quan es realitzi una reinternalització d'un servei".

Les CAV asseguren que "la maniobra de Montoro suposa un greu entrebanc per portar a terme els processos de remunicipalització de serveis i una ingerència a les competències municipals".

En aquest sentit, en el Ple Ordinari de Ripollet celebrat el 26 de maig, es va aprovar una moció presentada per Decidim de rebuig a aquests pressupostos. La moció va tenir el suport de totes les formacions excepte les del PP i C's, que hi van votar en contra.

E.P.