Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les peticions d'ajuts al lloguer ja superen les de l'any passat a la meitat del període de demanda

Imatge 1.
Imatge 1
Transcorreguda la meitat del període de presentació de les peticions d'ajuts per a pagament del lloguer de l'habitatge habitual, el nombre de peticions ja supera àmpliament el del mateix període de l'any passat. Enguany ja hi ha un total de 167, mentre que el 20 de maig del 2016 n'hi havia 110. El període finalitza el 19 de juny.

Poden presentar la petició d'ajut aquelles unitats de convivència que acreditin tenir uns ingressos suficients per poder pagar el lloguer i que no superin els límits establerts a la base cinc de la convocatòria. Quant a l'import del lloguer, no pot superar els 600 euros mensuals. L'ajut cobreix un 40% de l'import del lloguer fins a un import màxim de 200 euros mensuals.

A la web municipal ripollet.cat es poden consultar les bases on s'especifiquen tots els requisits necessaris per a poder participar en aquesta convocatòria de subvencions al lloguer. També en aquest apartat es poden descarregar els formularis necessaris que, posteriorment, s'han de presentar a l'OAC (c. de Balmes, 4 - edifici Molí d'en Ginestar). Més informació a l'Oficina municipal d'Habitatge (c. de la Salut 1, telèfon 935 046 007).

E.P.