Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Decidim Ripollet explica que els Casals d'Estiu d'enguany s'organitzen amb nous criteris

Imatge 1.
Imatge 1
La coalició de Decidim Ripollet ha explicat, a través d'un comunicat de premsa, que els Casals d'Estiu d'aquest any s'han plantejat amb nous criteris organitzatius i, a la vegada, ha qualificat de "dramàtica i sobredimensionada" l'actitud del primer secretari del Partit dels Socialistes de Ripollet, Luís Tirado. Decidim argumenta que aquests nous plantejaments organitzatius "volen respectar la diversitat de projectes" de Casals d'Estiu. La coalició assegura que "la regidoria d'Educació ha seguit de prop els centres escolars i els esplais per anar solucionant els possibles problemes". Segons l'agrupació, també s'ha incrementat un 40% les ajudes per facilitar la inscripció dels infants.
En el seu escrit, Decidim Ripollet recorda que la comunitat educativa de Ripollet va aprovar el Pla Educatiu Local, en el qual es preveia la incorporació d'una comissió tècnica pels Casals d'Estiu. És a partir d'aquesta comissió que va sorgir la proposta d'enguany. Respecte als pròxims anys, Decidim avança que "s'haurà d'avaluar i modificar el que calgui, però sempre de manera conjunta amb les AMPA, els claustres i les entitats d'esplai".

Pel que fa a les crítiques del primer secretari socialista de Ripollet, Luís Tirado, Decidim Ripollet ha criticat el que consideren una "estratègia destructiva" i una actuació "dramàtica i sobredimensionada". "També seria bo que el seu partit establís millors relacions amb la comunitat educativa de Ripollet ara que no governen i en respectessin les seves decisions", assenyala Decidim. En el comunicat, la coalició indica: "El govern de Decidim ha de canviar moltes de les coses (no totes) que durant dècades s'han fet des del govern del PSC-PSOE; esperem les seves propostes, critiquin però proposin".

J.S.