Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Info de la setmana: 26 de maig del 2017

Imatge 1.
Imatge 1
Avui hem realitzat un Info especial de valoració dels dos anys de legislatura. Per aquest motiu, hem parlat amb els portaveus de tots els grups municipals, començant per Xavier Peñarando, del PDECAT; Lurdes Serra, d'Esquerra; Víctor Diéguez, del PP; Josep Gabarra, de Ciutadans; Juan Parralejo, del PSC, i acabarem amb José María Osuna, de Decidim i alcalde de Ripollet.

Més endavant hem pogut escoltar a Alina Torres i Javier Melenchón, de l'Associació de Famílies d'Infants de l'escola El Martinet, qui ens han explicat l'acte que portaran a terme aquesta tarda per reivindicar que el centre educatiu sigui també un institut.

I per últim, hem entrevistat Roser Peris, professora i tutora de tercer d'ESO de l'Institut Can Mas, qui ha vingut amb alguns dels seus alumnes (Álex Calahorra, David Dulcet, Abril Olivé i Marta Gálvez) perquè ens donessin més detalls del segon Aplec d'Experiències de Participació que se celebrarà diumenge al matí a la plaça de Joan Abad.

Podeu tornar a escoltar l'Info en diferit aquest divendres a les 17 hores i diumenge a les 13 hores. També el podeu escoltar online o descarregar-lo a la web de la ràdio a la carta de Ripollet Ràdio.
Per motius tècnics estarà disponible a partir de dilluns.

Fotos: Roser Peris, professora i tutora de l'Institut Can Mas amb els alumnes Àlex Calahorra, David Dulcet, Abril Olivé i Marta Gálvez; Javier Melenchón i Alina Torres, de l'AFI El Martinet; José María Osuna, alcalde de Ripollet; Juan Parralejo, portaveu municipal del PSC; Josep Gabarra, portaveu municipal de C's.