Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Finalitza l'adjudicació dels habitatges de protecció oficial de la zona Pinetons

Imatge 1.
Imatge 1
Aquests dies ha acabat el procés d'adjudicació i contractació dels 74 habitatges de protecció oficial que té l'empresa pública IMPSOL a la zona Pinetons. Es van rebre un total de 383 sol·licituds per participar en aquest procés d'adjudicació dels habitatges en règim de lloguer amb opció a compra. D'aquestes peticions, van ser acceptades 315, que són les que van participar en el sorteig dut a terme a finals de novembre de l'any 2016.
El número d'ordre 132 ha estat l'últim que ha triat un dels 74 pisos. S'ha produït aquest decalatge perquè, en el moment de començar les adjudicacions, 43 sol·licitants van renunciar voluntàriament al pis. A més, 5 persones s'han retirat del procés perquè l'habitatge que se'ls havia atorgat no tenia el nombre d'habitacions necessàries; i 10 sol·licitants més no hi han participat perquè no complien els ingressos mínims necessaris.

Amb aquest procés finalitzat, es compleix un dels objectius de la regidoria d'Habitatge, que era desbloquejar aquest procés d'adjudicació de pisos de protecció oficial i posar-los a l'abast dels veïns i veïnes de Ripollet. A hores d'ara, queden 15 pisos buits en aquestes promocions, que la Regidoria de Serveis Socials vol disposar per a lloguer social. No obstant això, s'està pendent d'acabar de negociar un conveni entre l'Agència Catalana de l'Habitatge, l'IMPSOL i l'Ajuntament de Ripollet.