Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Veïns, entitats i Ajuntament parlen en assemblea de com millorar el carrer de Balmes

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, el Casal d'Avis va acollir una nova assemblea de barri que, en aquest ocasió, va tractar sobre la mobilitat i la pacificació del carrer de Balmes. Tal com va explicar el regidor de Mobilitat, Fran Sánchez, "el carrer de Balmes no necessita tants carrils pel transit que té i, en canvi, té voreres molt estretes". En aquest sentit, va presentar una proposta inicial i oberta, amb la intenció de reduir la calçada en alguns trams i destinar aquest espai als vianants. També van intervenir el regidor de Participació, David Fontanals i el cap de la Policia Local, Vicente Pacheco.
A continuació, hi va haver un torn obert de paraula dels veïns, amb moltes reivindicacions i aportacions que s'incorporaran al projecte. El presents es van emplaçar a noves trobades de seguiment, també obertes a la ciutadania i entitats que es vulguin incorporar.

Pròxima assemblea
Demà dimarts se celebrarà una nova assemblea de barri, en la qual es presentarà l'estudi de les olors que ha realitzat la Universitat Politècnica per esbrinar l'origen dels episodis d'olors que ha patit Ripollet. L'assemblea tindrà lloc a l'escola Els Pinetons, a partir de les 6 de la tarda. A la trobada hi assistiran la primera tinent d'alcalde, Pilar Castillejo i el professor, investigador de la UPC i responsable de l'estudi, Xavier Roca.