Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reconeixement dels dirigents esportius catalans a Joan Arnau

El president del Club Tennis Taula Ripollet, Joan Arnau, va rebre divendres un reconeixement com a “Millor exdirigent esportiu del 2003”, per la seva tasca com a president de l’Escola Catalana d’Entrenadors. L’acte va estar emmarcat en la Nit de l’Associació catalana de dirigents de l’esport, que anualment premia als millors dirigents de clubs, federacions i periodistes del sector.

Arnau, que havia estat nominat juntament amb altres 24 dirigents, va rebre la distinció de mans de Francesc de Puig, director del CAR de Sant Cugat. El sopar, que va comptar amb la presència de les principals autoritats esportives catalanes, va guardonar també a Agustí Gonzàlez del CN Poblenou, com millor dirigent de club, Joan Maria Carreras de la Federació Catalana de Futbol, com millor dirigent de Federació i Salvador Alemany del FC Barcelona, com millor exdirigent de club. Els dirigents esportius també van homenatjar als periodistes Xavier Ventura, Jordi Basté i Pilar Calvo. Finalment, es va fer una menció especial a l’exregidor d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle.

A la foto, d'esquerra a dreta: RAMON RODRíGUEZ (President de la Representació barcelonesa de la FCTT), JORDI PRAT (President de la Federació Catalana de Tennis de Taula), FRANCESC DE PUIG (Director del CAR de Sant Cugat i representant de la Generalitat de Catalunya a l'acte), JOAN ARNAU (President del CTT Ripollet)