Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obert el termini per optar al servei de barres de bar a la Festa Major

Foto.
Foto
Les entitats culturals i esportives de Ripollet es podran presentar a la gestió de barres de bar per a les activitats que organitzi el Patronat Municipal de Cultura (PMC) durant la Festa Major. Aquesta és una de les novetats de la prestació d'aquest servei que apareix en les bases reguladores fetes públiques per la Comissió de Festa Major. Serà la Comissió qui decidirà quines barres seran gestionades per entitats esportives i quines per les culturals, garantint l'equilibri entre ambdues.

Per poder optar-hi, les entitats hauran d'estar inscrites en el registre municipal d'associacions i entitats locals. Les sol·licituds es presentaran al registre del PMC fins al 9 de juny. Entre les sol·licituds presentades es realitzarà un sorteig públic el 13 de juny a les 20 hores al Centre Cultural. Com cada any, serà condició indispensable la presència d'un representant acreditat de l'entitat o de l'associació en el moment del sorteig.

Les entitats que no en resultin guanyadores formaran part d'una llista d'espera per cobrir possibles vacants fruit de les necessitats que puguin sorgir arran del desenvolupament del programa. A més, en cas de resultar guanyador el mateix adjudicatari de l'any passat, aquest haurà de renunciar en favor del segon, si n'hi ha. L'objectiu de les bases reguladores és potenciar les diferents entitats culturals, juvenils i esportives del municipi, fomentant les seves activitats pròpies i la seva implicació en el desenvolupament de les festes.

D'altra banda, aquelles activitats organitzades directament per entitats que incloguin servei de bar no es regirà per aquestes bases i la barra serà assumida directament per l'entitat organitzadora i regulada mitjançant un contracte d'activitat amb el PMC. El motiu és la consideració d'autofinançament de la mateixa activitat de Festa Major.

E.P.