Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S'organitza un Clean Up Day de recollida de brossa de la llera del riu Ripoll

Imatge 1.
Imatge 1
El 12 de maig, Ripollet se suma en la jornada Clean Up Day. Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que sota el lema genèric de Let's Clean Up Europe pretén conscienciar sobre la quantitat d'escombraries abocades a la natura, en zones verdes, platges i rius, com és el cas del riu Ripoll.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Ripollet ha impulsat una jornada de neteja de la llera del riu Ripoll, de nou del matí a la una de la tarda, en la qual participaran alumnes dels instituts Can Mas i Lluís Companys i de secundària de l'escola Sant Gabriel. L'acció consistirà en la recollida la brossa que es trobi al tram de la llera del riu pròxima al pont de vianants i posteriorment es farà la separació del residus per al seu posterior reciclatge. El lloc de trobada és a les 9 al pont de vianants del riu Ripoll i també és oberta a qualsevol persona que vulgui participar.

Programa
* 9 a 9.30 h: Presentació de l'activitat a realitzar i entrega del material necessari per a la recollida (guants i bosses)
* 9.30 a 11 h: Recollida de residus
* 11 h a 11.30 h: Esmorzar al parc del riu Ripoll
* 11.30 a 12.30 h: Separació de residus en 5 fraccions (vidre, plàstic/envasos, paper/cartró, rebuig, altres -ferro, etc-) i comptatge del nº de bosses recollides
* 12.30 h a 13 h: Cloenda

E.P.