Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El transport públic es desviarà el 7 de maig amb motiu de la Festa en Verd al parc del Riu Ripoll

Imatge 1.
Imatge 1
Amb motiu de la celebració de la Festa en Verd del Ripollet Cultiva't, diumenge 7 de maig, a partir de les 10 fins les 15 h, es tallarà el carrer de Balmes entre Padró i Molí d'En Ginestar. Per això, el recorregut del transport públic que es realitza en aquest tram es desviarà a partir de la cruïlla del carrer del Molí d'en Rata i la carretera Santiga, per l'avinguda del Riu Ripoll. Les parades afectades es traslladaran al carrer de Balmes 8 (zona de càrrega i descàrrega del supermercat DIA) i a l'estacionament del carrer del Molí d'en Ginestar (Lidl).

La Festa en Verd tindrà lloc de les 10 a les 14 h al parc del Riu Ripoll i hi participaran diverses entitats que treballen per uns conreus més sostenibles i respectuosos amb l'entorn. Hi seran presents entitats com ara Som lo que sembrem, Som energia, Les Refardes o Mamicria, que oferiran diversos tallers per a tots els públics.

També hi participaran la Biblioteca Municipal, amb una hora del conte especial dedicada a la natura, la Policia Local, que organitzarà un taller de bicicletes, l'Escola de Música, que hi posarà música en directe, l'Àrea Metropolitana de Barcelona que prepararà un estand sobre compostatge i el col·lectiu d'aturats, que prepararà una paella popular per als presents.

E.P.