Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El govern local estudia retirar els diners de CaixaBank per "la manca de voluntat per negociar"

Imatge 1.
Imatge 1
El govern de Ripollet ha començat a estudiar la retirada del capital dipositat a CaixaBank i a cancel·lar les operacions amb aquesta entitat bancària. La mesura s'ha pres "veient la manca de voluntat de CaixaBank per negociar" els casos de dues veïnes del municipi "afectades per les males pràctiques hipotecàries", segons es pot llegir en un comunicat emès per l'equip de govern de Ripollet.

En el document, el govern local mostra la seva solidaritat "amb les accions de denúncia dels membres de la PAH", els quals porten una vintena de dies protestant contra CaixaBank. El govern municipal destaca que les accions són "de caràcter pacífic i de protesta per aquestes pràctiques clarament abusives i que poden portar als nostres veïns i veïnes a perdre l'habitatge on viuen".

Unes pràctiques que el govern també recorda que "són considerades pel Tribunal Suprem com un producte d'enginyeria financera no apte per a persones sense formació en aquest àmbit". En el comunicat també es remarca "la clara voluntat de diàleg de les persones afectades per aquestes pràctiques abusives", per la qual cosa, el govern ripolletenc exigeix a CaixaBank "que compleixi la seva paraula de negociar per arribar a un nou acord, tal com desitgen els nostres veïns i veïnes".

E.P.