Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per a participar en el programa de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II"

Imatge 1.
Imatge 1
La convocatòria per a la selecció de tots aquells joves que vulguin participar en el Programa Integral de Garantia Juvenil "InserjoveVallès II" estarà oberta fins al 4 de maig. Aquest programa està adreçat a joves d'entre 16 i 29 anys, inscrits al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i al programa de Garantia Juvenil. Ofereix serveis d'orientació i tutorització, formació i adquisició d'experiència professional, per tal de garantir la inserció laboral o el retorn al sistema educatiu per part del jove.
"Inserjovevallès II" s'emmarca dins les iniciatives de segones oportunitats o noves oportunitats recomanades per la Unió Europea i està finançat per la Generalitat de Catalunya - SOC, i pel Fons Social Europeu. A més, compta amb la participació dels ajuntaments de Ripollet, Terrassa, Sabadell, Rubí, Barberà i Badia, i la coordinació del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Per participar en el programa cal adreçar-se al Patronat Municipal d'Ocupació de Ripollet, trucar al 93 580 76 42 o enviar un correu electrònic a etorres@ripolletocupacio.cat.

J.S.