Jesus Vicente Pacho – 17è

Veterá Masculí
Federico Cáncer –48è

Bon paper de la RUA a les Milles Nocturnes de Cerdanyola
Aquestes proves, que enguany han arribat a la seva 23ª edició, van comptar amb la participació d’atletes infantils, senior i veterans. En la categoria infantil, Adria López Vilatersana va quedar 5è lloc i Carles López Vilatersana 16è. En la categoria senior, Víctor Delgado va fer una cursa molt valenta, posant de manifest el seu bon moment de forma, ja que durant els primers 4 quilòmetres de la prova va estar entre els capdavanters de la cursa, ocupant els llocs que van entre el 4rt i el sisè lloc. Finalment, i a causa d’una lesió, va quedar en la posició dotzena, després d'aguantar fins al final. Finalment, també van competir els veterans Javier Arrondo, Federico Càncer i José Ma. González.