Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La remunicipalització de l'aigua, tema de la nova xerrada de Decidim Ripollet al Local

Imatge 1.
Imatge 1
La remunicipalització de l'aigua serà el tema de la xerrada que Decidim Ripollet ha organitzat per al 26 d'abril, a partir de les 19.30 h, al Local. L'acte anirà a càrrec de Francisco Rodríguez, de la Taula de l'Aigua de Terrassa, qui oferirà una sèrie de propostes per a la reversió dels serveis i per a una gestió directa, amb participació ciutadana i transparència.

La Taula de l'Aigua de Terrassa va néixer amb l'objectiu de fer front al debat que es va crear al minicipi vallesà arran de la fi del contracte de concessió que l'Ajuntament de Terrassa té amb l'empresa privada Mina d'Aigües de Terrassa a finals del 2016, un procés similar al que passa a Ripollet amb l'empresa Sorea. De fet, membres del govern ripolletenc (com el mateix alcalde José María Osuna), van participar en la manifestació per la municipalització de l'aigua que es va convocar a Terrassa el 19 de març.

Aquesta serà la segona xerrada que Decidim Ripollet organitza al Local d'àmbit vallesà. La primera va tenir lloc el 21 de març i va consistir en una conferència de l'arquitecte sabadellenc Manel Larrosa sobre el projecte d'unió dels dos vallesos.

E.P.