Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Teatre-fòrum per abordar amb les famílies l'assetjament escolar

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dijous, 20 d'abril, es durà a terme un taller sobre assetjament escolar amb el títol "Són coses de nens!", a càrrec de Forn de Teatre Pa'tothom. Aquest taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona, i està adreçat a famílies amb fills/filles a partir de 12 anys. L'activitat tindrà lloc de 17.30 a 19.30 hores, a la sala d'actes del Centre Cultural i requereix inscripció prèvia.
Utilitzant el teatre, en aquest taller es treballaran amb tota la comunitat educativa temes com l'assetjament escolar, la competitivitat a l'esport o la corresponsabilitat en l'educació dels fills. Així, s'analitzaran i cercaran solucions i alternatives a situacions diverses, per millorar les relacions entre professionals i famílies i potenciar els aspectes de corresponsabilitat educativa.

Sota frases com: "els nens són molt cruels" o "són coses de nens", els adults no són conscients que hi ha molt de patiment. Amb el teatre-fòrum es plasmarà una situació de conflicte, de manera que s'abordi una temàtica específica amb l'objectiu de solucionar-la conjuntament amb el públic.

Les persones interessades poden inscriure's al correu electrònic smonleon@ripollet.cat fent constar el nom de la persona inscrita, telèfon de contacte, i el centre educatiu i curs del seu fill o filla.

R.H.