Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Processó reivindicativa de la PAH per les sucursals de Caixabank a les Fontetes, a Cerdanyola

Imatge 1.
Imatge 1
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Ripollet-Cerdanyola manté la seva acció reivindicativa davant l'oficina de La Caixa dels Quatre Cantons, a Cerdanyola. Aquest dijous, 13 d'abril, és ja l'11è dia de protesta indefinida que la plataforma ha organitzat per pressionar en la renegociació de les hipoteques de dues famílies de Ripollet. Coincidint amb la Setmana Santa, els membres de la PAH han organitzat una processó reivindicativa que ha recorregut el barri de les Fontetes a Cerdanyola, aturant-se davant de les sucursals de Caixabank. Podeu veure fotografies i vídeos de la processó d'aquest dijous al matí en el Facebook de la PAH en el següent enllaç.

Els dos casos que han provocat aquesta protesta indefinida són els de l'Encarni i la Maika, la primera del barri del Pont Vell amb una hipoteca multidivisa i la segona de Can Clos amb una hipoteca regida per l'IRPH. En el cas de l'Encarni, el crèdit de 208.000 euros signat fa 8 anys s'ha incrementat fins als 215.000, tot i haver aportat fins al moment uns 90.000 euros. Està pagant una quota d'uns mil euros mensuals, tot i ser una família monoparental. Per la seva part, la Maika també té una quota de 1.000 euros. Deu 180.000 euros i ha intentat vendre's el pis però no li donen per cobrir el deute.

La PAH demana per ambdues que La Caixa els converteixi les hipoteques a l'euríbor i una quota d'uns 500 euros al mes per poder pagar i viure.

Fotos: Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Ripollet-Cerdanyola.

J.S.