Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Acaba el termini per participar al concurs A l'abril, cada paraula val per mil

Imatge 1.
Imatge 1
El 20 d'abril finalitza el termini per concursar en el joc lingüístic A l'abril cada paraula val per mil, que porta la llengua catalana als aparadors dels comerços de Ripollet. Les botigues adherides exhibeixen un cartell al seu aparador amb una paraula relacionada amb el món del comerç. Aquest cartell inclou el seu origen i significat.

Els participants del joc, que poden tenir qualsevol edat, han hagut de descobrir els establiments que mostraven les paraules que tenien en unes butlletes que podien aconseguir als mateixos comerços, al Centre Cultural, a la Biblioteca o al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Les butlletes havien de tenir, a més, el segell de l'establiment requerit per ser dipositades a les urnes habilitades per a aquest concurs.

Diumenge, 23 d'abril, diada de Sant Jordi, es farà el sorteig dels premis entre totes les butlletes correctes. Serà a les 13 h a la Carpa del Drac de la plaça de Pere Quart. El concurs està organitzat per la Unió de Botiguers de Ripollet.

J.S./E.P.