Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els escolars ripolletencs planten 36 varietats de fruiters en una nova edició del Dia de l'Arbre

Imatge 1.
Imatge 1
El 7 d'abril es va celebrar una nova edició de la tradicional festa del Dia de l'Arbre en la qual l'alumnat de les escoles de Ripollet van plantar 36 arbres fruiters, des de codonyers i ametllers, passant per cirerers, figueres, ginjolers o pomeres, entre altres. La plantada va tenir lloc al costat dels horts municipals i de l'horta social del Molí d'en Xec. Es tracta d'uns terrenys municipals on conviuen diferents models d'horta, de forma que se n'evita la seva degradació tot contribuint a la seva regeneració ambiental, social i paisatgística.

L'Ajuntament de Ripollet ha volgut agrair a les escoles del municipi, a l'empresa Jardinet, a l'Associació Ripollet Natura que gestiona actualment la Casa Natura, als alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior en Educació Infantil i Integració Social de l'Institut Lluís Companys de Ripollet i a les persones integrats de l'horta social la seva participació en aquesta festa del Dia de l'Arbre.

Per al consistori ripolletenc, aquests actes promouen la sensibilització de la població envers aspectes ambientals importants per al futur de tothom, valoren els arbres com a elements imprescindibles en la vida a la ciutat i permeten al jovent la seva participació activa en la millora del seu entorn més proper.

E.P.