Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vuitè dia de protesta de la PAH Ripollet-Cerdanyola davant La Caixa de Quatre Cantons

Imatge 1.
Imatge 1
La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) de Ripollet-Cerdanyola manté la seva acció reivindicativa davant l'oficina de La Caixa dels Quatre Cantons, a Cerdanyola. Aquest dilluns, 10 d'abril, és ja el 8è dia de protesta indefinida que la plataforma ha organitzat per pressionar en la renegociació de les hipoteques de dues famílies de Ripollet. Es tracta dels casos de l'Encarni i la Maika, la primera del barri del Pont Vell amb una hipoteca multidivisa i la segona de Can Clos amb una hipoteca regida per l'IRPH. A més, membres de la PAH estan també als jutjats, ja que han presentat una denúncia contra una veïna que suposadament els va agredir la setmana passada mentre realitzaven aquesta acció reivindicativa.
Respecte a les dues famílies de Ripollet afectades per aquestes hipoteques, en el cas de l'Encarni, el crèdit de 208.000 euros signat fa 8 anys s'ha incrementat fins als 215.000, tot i haver aportat fins al moment uns 90.000 euros. Està pagant una quota d'uns mil euros mensuals, tot i ser una família monoparental.

Per la seva part, la Maika també té una quota de 1.000 euros. Deu 180.000 euros i ha intentat vendre's el pis però no li donen per cobrir el deute. La PAH demana per ambdues que 'la Caixa' els passi les hipoteques a l'euríbor i una quota d'uns 500 euros al mes per poder pagar i viure.

Fotos: Plataforma d'Afectats per la Hipoteca Ripollet-Cerdanyola.

J.S.