Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es presenta el conte rimat Mamá Naturaleza

Imatge 1.
Imatge 1
Aquest dissabte, 8 d'abril, es va presentar al Centre Cultural el llibre Mamá Naturaleza, escrit per la valenciana Júlia Pérez i il·lustrat per la ripolletenca Alba, la pintora dels somnis. Es tracta d'un conte rimat. Les autores van presentar-lo d'una manera molt original, fent-ne un espectacle artístic. Júlia Pérez el va anar recitant, mentre que l'Alba pintava il·lustracions al mateix temps. La dansa i la teatralització també van tenir el seu moment en un acte pensat per als més menuts de la casa.
La peculiaritat d'aquest llibre rau en el fet que les seves dues autores no es coneixien en persona. Ambdues van coincidir a través de les xarxes socials, segons va explicar Júlia Pérez en l'Info de Ripollet Ràdio del passat 7 d'abril. Des del primer moment, totes dues es van sentir atretes per les obres de l'altra, fins que es va plantejar aquesta col·laboració. Cal destacar que una part dels beneficis de les vendes aniran a parar a diverses ONG's que treballen per la protecció dels infants i dels animals.

Per últim, recordar que, amb motiu de Sant Jordi, el mateix dia 23 d'abril, a partir de les 12 hores s'ha programat la signatura d'autors locals al Racó de les Lletres Locals, que estarà ubicat a la plaça de Pere Quart.

J.S.